20. juli 2011

En tur rundt om søen....

Vi vågnede efter en nat med masser af vand, bulder og brag. Inden natten var omme var der rykket rundt på pladserne så alle kunne føle sig trygge. Vi havde selvfølgelig glemt vasketøjet ude, så jeg måtte vride det hele da jeg kom hjem fra morgenløbeturen som i øvrigt var i den dejligste klare luft og et smukt lys.
Der var ikke den store trang til at komme i vandet efter morgenmaden - man havde lige som fået nok vand for en tid, så vi besluttede os at køre en tur. Ungerne blev installeret i bilen med en lydbog og så kørte vi ellers nordpå. Endnu engang blev vi slået af den smukke og barske natur som vi nød mens vi stille og roligt flød med strømmen rundt om søen.
Da vi nåede Limone var det tid til at gøre holdt - en god beslutning - Limone er en fantastisk smuk by som ligger med skrånende gader som krogede sig ned mod søen.
Vi slentrede rundt en tid og nød byen, det langsomme tempo og selvfølgelig en lille is ;)
På turen sydover kunne vi se at tiden var løbet fra os - igen - men heldigvis insisterede GPSn på at vi skulle tage en bilfærge vi ikke kendte til over søen - derved fik vi en dejlig sejltur og oven i købet skåret en time af transporten så vi nåede både indkøb og en tur i poolen inden vi skulle spise.