9. juli 2015

Mountainbike

Knap var bremseteknikken på plads inden vi skulle id på en ny ekspedition. Denne gang på mountainbikes og på en rute i både Polen og Tjekkiet. Først skulle vi have cykler som skulle indstilles og derefter afprøves. 
Der var en del ventetid der blev fyldt ud med hyggesnak. 
Derefter afsted på første stræk der gik op-op-op til toget der skulle fragte os til Polen
Straks vi kom til Polen begyndte det at regne - heldigvis havde vi regnjakker med - men det kunne ikke ødelægge en fantastik tur. 
Første stræk var vi alle sammen, hvorefter vi delte os op i de seje på den vilde rute. Og de seje på den flade stenede rute. Liva og jeg tog den sidste. De andre den anden. 
Halvvejs udviklede smådryp sig til et egentligt uvejr hvor det Væltede bed med regn. Heldigvis var der en vandre hytte hvor vi kunne gøre holdt, hvile og spise vores medbragte mad eller købe noget bedre. Vi måtte købe varm tomatsuppe, kakao og kage før vi kunne komme til hægterne igen. Liva og jeg kom først. Heldigvis dukke de andre op lige som jeg skulle til at bestille. Så de druknede mis kunne få suppe straks de kom ind :)
Puha og så afsted igen. Det meste tøj var vådt, så det var koldt til at starte med. Men afsted kom vi og efter denne lange dag kan jeg kun konstatere at vi er alle seje bjerggeder. Det blev til i alt 31,4km. Johan, Anna og Christina + 6km
Endelig hjemme igen titter solen frem så alt og alle bliver lagt til tørre