4. juli 2008

Snart sommerferieklar...

Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Anna og Johan har sidste dag i hhv. fritter og børnehave og Liva har lige nogle få dage endnu i dagplejen. I år er vi hjemme den første uge - Christina arbejder - så ungerne og jeg tager - Først til Idom og besøger Bedstemor, Bedstefar og Henrik, Birk og Storm. Så tager vi på cykelferie.

Det bliver den lange tur med fuld oppakning til Tarup-Davinde nedlagte grusgrave som er omdannet det et 'naturreservat' 15-17km hver vej. Vi skal overnatte i shelters, fiske og riste skumfiduser over en sagte ild. Se mere om stedet her http://www.oversoeogland.dk/

Senere tager vi alle til Frankrig hvor vi vil dase tæt på Alperne i byen Annecy. Først gør vi et stop i Nürenberg hvor der ligger et 'Playmobil Land' som skal prøves af..

I Annecy camperer vi i lejet telt som sidste år og skal bruge tiden til afslapning med pool, is og ture i det fri. Vi har kig på Gletcherne som kunne være en fantastisk oplevelse.

Følg med...
De seneste dage har jeg testet teknikken og har fundet ud af at vi kan skrive indlæg og sende billeder via mobilen. Billedkvaliteten bliver måske ikke i top, men hvad gør det når bare vi kan sende blogger-postkort..